Arbeidsmiddelen zoals gereedschappen, installaties en machines mogen op de werkplek geen gevaar opleveren voor uw werknemers. Gebruik van gereedschappen geeft slijtage, verslechtering en veroudering. Biedt een veilige werkomgeving aan u zelf en uw personeel, voorkom problemen bij een eventuele Arbo inspectie en laat uw arbeidsmiddelen periodiek door mij keuren.

Alleen een gecertificeerde keurmeester mag NEN keuringen uitvoeren. Een deskundige keurmeester is vakbekwaam in het voorkomen van gevaren. Ik ben hierin uitgebreid opgeleid en beschik over een zeer brede kennis en speciale meetapparatuur. Na de keuring is een schriftelijk bewijsstuk zoals een rapport of keuringssticker, verplicht.

Graag verzorg ik voor u keuringen conform de NEN3140 aan elektrische arbeidsmiddelen, alsmede verzorg ik het keuren van ladders, trappen en rolsteigers volgens NEN 2484 / NEN-EN 1004 / EN 1147 en landbouw-, tuin-, park- en bouwmachines.

Mijn discipline wordt nog uitgebreid met: keuren valbeveiliging / keuren hijs- en hefmiddelen / keuren heftrucs / keuren medisch apparatuur / keuren grondverzet machines / keuren magazijn stellingen.

Waar nodig kan ik u ontzorgen en in overleg repareer ik uw machines. Zo krijgt en houdt u uw machines veilig.

Ook nieuwe machines kan ik u leveren waaronder elektrische gereedschappen, aggregaten, pompen, en tuinmachines etc. eventueel in combinatie met een keuringspakket. Dat biedt u als voordeel dat uw machines en arbeidsmiddelen altijd goed onderhouden zijn.

Voor meer informatie, een vrijblijvende afspraak of een offerte:

A. Breugelmans

Tel: 06-23889375

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.